Mijn muzikale Zonnestralen verwarmen graag de harten van mensen in zorgcentra. Omdat hier oprechte aandacht telt! Door de mensen het gevoel te geven dat zij er toe doen betrek ik iedereen bij mijn optredens. Daarbij maakt het niet uit welke doelgroep er voor me zit; als muzikale geluksbrenger voel ik mij bij iedereen thuis. Ook tijdens bewoners- of Zonnebloemvakanties en seniorendagen want deze verzorg ik door heel het land. 

Het repertoire en volume wordt per optreden aangepast en voor mensen met dementie kan ik gebruik maken van mijn herinneringskoffer. Deze is gevuld met herkenbare voorwerpen waarbij liedjes voorbijkomen die hier op aansluiten. Bedoeld om mensen tijdens kleinschalige optredens nóg meer persoonlijke aandacht te kunnen geven. Met zo’n muzikale reis door het leven zorg ik voor veel interactie met en tussen de bewoners.

Voor een optreden op maat ben je bij mij aan het juiste adres; er is zóveel mogelijk! Zoals thema optredens, een combinatie van zaal/huiskamer optredens en snel én zonder overlast wisselen van huiskamers. Of een muzikale meezing bingo met pictogrammen. Neem gerust contact met me op als je een idee hebt voor een muzikale activiteit maar niet weet hoe er vorm aan te geven. Dan help ik je graag met een passende invulling.

Feesten voor vrijwilligers, personeel en cliëntenraden verzorg ik ook, uiteraard met een aangepast repertoire. En tijdens open dagen en markten zorgt mijn enthousiasme voor verbinding en gezelligheid! 

Impressie Muzikale Zonnestralen

De fantastische energie en sfeer die tijdens Muzikale Zonnestralen optredens vrij komt is onmogelijk vast te leggen met de camera.
Toch wil ik jullie een kleine impressie geven door middel van onderstaande foto's en video's.

Recensies Muzikale Zonnestralen

Hieronder vindt u enkele recensies.
Heeft u ook genoten van de Muzikale Zonnestralen en wilt u hier over delen?
U kunt een reactie achterlaten op Google (Klik hier) of deze direct naar mij te mailen: info@jolandamuziek.nl.

Bij voorbaat dank!

Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen

Jolanda komt regelmatig de bewoners van woonzorgcentrum Joannes Zwijsen een hele bijzondere en liefdevolle middag bezorgen. Met haar muzikale zonnestralen verwarmd zij de harten van de bewoners. Wat is zij een prachtig mens. En met Jolanda wordt het altijd een feest of het nu Carnaval, Sinterklaas of gewoon een gezellige middag is. Succes verzekerd met Jolanda!

Marian - Joannes Zwijsen


Rivas 'Judith Leysterhof'

Jolanda heeft al heel wat jaren optredens verzorgd voor onze bewoners met dementie. Bij ons in het verpleeghuis, of tijdens een vakantie met de bewoners.Jolanda weet er altijd weer een feestje van te maken, en voor een lach op de gezichten van de bewoners te zorgen. Vooral de interactie met de bewoners zorgen voor bijzondere momenten! Jolanda kan dit als geen ander!

Willy - Rivas Judith Leysterhof


Laurens Woonzorglocatie Borgstede

Jolanda komt al vele jaren geregeld bij ons in het verzorgingshuis zingen. Met warmte en gevoel geeft ze onze bewoners een glimlach, soms een traan van geluk, een moment van blijdschap. Het is fijn om met Jolanda te werken. Ze is flexibel, heeft gevoel bij de doelgroep, zeer muzikaal en zingt met passie en warmte.

Van ons krijgt ze een dikke pluim!

Chantal - Laurens Borgstede