Een muzikale invulling op maat is zo belangrijk tijdens familiefeesten. Want op een huwelijk of verjaardag worden warme herinneringen voor het leven gemaakt. Ik kan hier op allerlei manieren vorm aan geven. Zo is het bv fijn als de gasten bij ontvangst verwelkomt worden door gezellige klanken. Of met elkaar kunnen praten tijdens een diner, terwijl mijn muziek op de achtergrond voor de juiste sfeer zorgt. En natuurlijk is het mogelijk dat iedereen, van jong tot oud, zich kan uitleven op de dansvloer! Voor een microfoon of begeleiding van sketches zorg ik trouwens graag! 

Ook op openbare feesten stem ik me altijd goed af met de opdrachtgever en het publiek zodat iedereen het naar de zin heeft! En met een goed gevoel op een gezellig samenzijn terug kan kijken.

Met Leo Smetsers verzorg ik samen Music&Magic optredens. https://lejo.leosmetsers.nl

Impressie Feesten & Partijen

Ik heb al vele feesten en partijen mogen voorzien van muzikale entertainment: Van bruiloft tot jubileum, en van verenigingsfeest tot bedrijfsfeest.
Graag geef ik jullie een kleine impressie met onderstaande foto's en video's.

Recensies Feesten & Partijen

Hieronder vindt u enkele recensies.
Heeft u ook genoten van mijn gezellige muzikale entertainment en wilt u hier over delen?
U kunt een reactie achterlaten op Google (Klik hier) of deze direct naar mij te mailen: info@jolandamuziek.nl.

Bij voorbaat dank!

50e verjaardagsfeest

Beste Jolanda,

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor jouw muzikale bijdrage op mijn 50e verjaardagsfeest. Het is een geweldig feest geworden, mede omdat jij perfect aanvoelde wat daarvoor nodig was. Door jouw professionele muziek en zang, als ook jouw aanstekelijk vrolijkheid, zat de sfeer er de hele avond goed in en was de dansvloer steeds bezet. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Yvonne


"Voor feesten en partijen is het een must om Jolanda te bellen"

Voor feesten en partijen is het een must om Jolanda te bellen want
ze is er voor jong en oud en betrekt iedereen. Of je jezelf op de dansvloer uit wil leven of vanaf de kant rustig meegeniet; je bent voor haar geen nummer en ze doet echt haar best voor je. Wij hebben al haar vaak meegemaakt; op verjaardagen, ons bruiloftsfeest, bouwvakfeestje en de NAH reis; Jolanda zet iedereen in beweging en maakt van elk feest een happening!
Kortom niet twijfelen: Wil je een geslaagd feestje? Zeker ‘t zonnestraaltje Jolanda boeken.

Marleen en Ad


"Als je sfeer wilt, afgestemd op je gasten dan is Jolanda de juiste persoon"

Wat een feest heeft Jolanda van ons feest gemaakt. Als je sfeer wilt, afgestemd op je gasten dan is Jolanda de juiste persoon. We hebben genoten van haar zang kwaliteiten én van haar kwaliteit om een zaal mensen in feeststemming te brengen. Thx Jolanda 👍

Thijs & Wilma Vrijsen