Een cadeau dat raakt en letterlijk hartverwarmend is.

Voor als er een speciale verjaardag of iets anders moois te vieren valt. Echt iets waarmee je je ouders, een lievelingstante of ander dierbaar persoon blij maakt. Zeker als cadeaus uit de winkel nietszeggend zijn geworden. Iedereen geniet mee als ik de ontvanger in het zonnetje zet; succes verzekerd!

Neem om dit muzikale cadeau te reserveren contact met me op. Zo kunnen we samen ontdekken hoe we deze muzikale verrassing het beste vorm kunnen geven.  

Ps Ook een mooi idee voor bedrijven om een optreden voor een plaatselijk zorgcentrum te sponsoren. Of een jubilaris het podium te geven om te stralen!

Heeft u hier interesse in? Neem dan even contact met me op! 

Impressie Een Klinkend Cadeau

Bekijk onderstaande foto's en video's van enkele optredens die ik met het Klinkend Cadeau heb mogen geven!

Recensies Klinkend Cadeau

Hieronder vindt u enkele recensies.
Heeft u ook genoten van een Klinkend Cadeau optreden en wilt u hier over delen?
U kunt een reactie achterlaten op Google (Klik hier) of deze direct naar mij te mailen: info@jolandamuziek.nl.

Bij voorbaat dank!

Verjaardag 85 jarige oom

Jolanda heeft een optreden gegeven voor mijn (jarige) oom van 85 die op een gesloten afdeling verbleef. Natuurlijk waren de familieleden allemaal uitgenodigd. De spanningen die er tussen de familieleden speelden verdwenen bij de vrolijke liedjes al snel en men ging zowaar spontaan met elkaar dansen, tot groot plezier van mijn oom die dit op zijn (helaas laatste) verjaardag zo nog mee mocht maken.

Bedankt Jolanda, ook voor alle happy memories aan je muzikale bezoekmomenten in De Herbergier voor de verjaardagen van mijn moeder.

Guido 


"Ze genoot met volle teugen"

Zo fijn dat Jolanda mijn moeders verjaardagsfeestje zo bijzonder mooi heeft gemaakt; ze genoot met volle teugen! Dankjewel lieve Jolanda dat je mijn moeder zo hebt laten stralen!

Wilma


"Je hebt er een onvergetelijk fijn feest van gemaakt"

Hoi lieve Jolanda, je hebt er een onvergetelijk fijn feest van gemaakt. De jarige job is het dan ook niet vergeten en ze begon er steeds uit zichzelf over dat het zo leuk was en dat jij het zo goed doet en zo mooi zingt. Het was geweldig voor haar en ook voor ons om te zien hoe ze genoot en heerlijk meezong en mee deed met alles wat jij haar aanreikte. Ze vindt het jammer dat haar verjaardag nu al weer voorbij is, maar het is wel een hele fijne herinnering!

Helmie