Mijn Muzikale Meezing Bingo is ontstaan om iets nieuws aan te kunnen bieden aan klanten die me sinds jaar en dag boekten. Het werd een regelrechte hit want ondertussen heb ik al heel veel van deze gezellige optredens mogen verzorgen! Door de interactie die ontstaat is het een geweldige activiteit om samen te beleven en elkaar van een andere kant te leren kennen. Door de kaart met titels per aanvraag aan te passen aan mijn publiek is deze bingo voor iedereen een feest!

Tijdens personeels- vrijwilligers- of verenigingsfeesten, op de camping, tijdens familiedagen of in zorgcentra; de Muzikale Meezing Bingo maakt overal mensen blij! 

Impressie Muzikale Meezing Bingo

Hieronder geef ik jullie graag een kleine impressie van de gezellige muzikale meezing bingo's.

Recensies Muzikale Meezing Bingo

Hieronder vindt u enkele recensies.
Heeft u ook genoten van de Muzikale Meezing Bingo en wilt u hier over delen?
U kunt een reactie achterlaten op Google (Klik hier) of deze direct naar mij te mailen: info@jolandamuziek.nl.

Bij voorbaat dank!

"Top avond met top entertainment"

Wat een geweldig feest heeft Jolanda gemaakt van onze personeelsavond bij Hema Valkenswaard. De jongste medewerker is 14 de oudste 62, dat is al een uitdaging om het voor alle leuk te maken. Maar Jolanda draaide daar haar hand niet voor om. Zingend en dansend maakte ze iedereen enthousiast om, niet alleen volledig voor de prijzen van de Bingo te gaan, maar ook om iedereen op de dansvloer te krijgen. Kortom top avond met top entertainment van Jolanda!!
 

Annemieke Olde Hampsink 


"Wij waren verrast door jouw geweldige energie en inzet"

Onze Reuma Patiënten Vereniging (RPV) in Dordrecht heeft op 18 juni 2019, een hele leuke avond beleeft met de Muzikale Meezing Bingo. Herkenbare liedjes, waarbij er volop meegezongen werd en het was niet al te moeilijk om een bingokaart vol te krijgen. Wij waren verrast door jouw geweldige energie en inzet, je was bijna niet te stoppen! Mede daardoor is onze bingoavond dit jaar een leuke en gezellige verrassing geweest!”

Bedankt namens het bestuur van de RPV.


"De meiden hebben echt genoten"

Dankjewel voor al jouw gezelligheid die je met je muzikale meezing bingo gebracht hebt; de meiden hebben echt genoten!🙏🏼🥰🎉😘

Kinderdagverblijf Dikkie&Dik