Image
Top
Menu

 

Van zaaloptredens tot…

De vorm waarin en momenten waarop ze haar Muzikale Zonnestralen laat schijnen lopen uiteen van een zaaloptreden tot een intiem huiskameroptreden. Maar altijd weet ze met haar interactieve programma mensen op te vrolijken en bij haar optredens te betrekken. Ook geeft ze met het grootste gemak een specifieke muzikale draai aan thema- of open dagen, recepties en feesten voor medewerkers of vrijwilligers.

Voorbeelden
Denk aan bijvoorbeeld: Carnaval, Valentijnsdag, moeder-/vaderdag, bbq, high-tea, Sinterklaas, Kerst, Brabantse koffietafels, een Franstalig optreden…

Als u een idee hebt laat het Jolanda weten; zij denkt graag met u mee om er een geslaagde happening van te maken.

Nieuwjaarsrecepties, jubilarissen die in het zonnetje worden gezet, maar ook prijsuitreikingen; Jolanda zorgt voor de passende muzikale begeleiding!
In de zorgsector zijn vele mensen werkzaam, beroepsmatig dan wel als vrijwilliger. Zij worden gekoesterd door de organisaties en krijgen meestal elk jaar een feest of teambuilding aangeboden. Bij Jolanda bent u aan het juiste adres om hier een geslaagd evenement van te maken.

…huiskameroptredens

Een groep die soms buiten de boot valt is de dementerende. Als de zaaloptredens voor te veel prikkels zorgen of als het uit praktisch oogpunt makkelijker is om op de afdeling te blijven, verzorgt Jolanda huiskameroptredens. Zij heeft programma’s gemaakt waarbij zij de bewoners meeneemt op een muzikale reis. Hierbij gebruikt zij uitnodigende attributen om haar gehoor extra te stimuleren. Er ontstaat zo veel interactie waardoor écht iedereen geboeid blijft.

Programma’s
Van wieg tot in de schommelstoel, alle facetten van het leven komen aan bod; succes verzekerd!
Van de sirtaki tot de Weense wals, we maken er samen een heerlijke vakantiereis van, gewoon op de afdeling.
Het is een trend op de afdeling om de verjaardagen van bewoners samen te vieren. Jolanda maakt hier een écht feest van!

 

Meer informatie voor de zorgsector

Voor aangepaste programma’s voor de zorgsector kunt u een kijkje nemen op MuzikaleZonnestralen.nl

Bezoek de website