Image
Top
Menu

Feest & andere gelegenheden

 

Jolanda is heel allround en kan van feestelijke momenten een écht feestje maken.

Maar evengoed kan zij meer ingetogen en op de achtergrond een muzikale sfeer neerzetten. Dus of het nu gaat om mensen te enthousiasmeren, ze laten meezingen en dansen of ze op subtielere wijze te plezieren met een muzikale achtergrond… het kan allemaal bij deze muzikale vakvrouw. Het is uiteindelijk uw feest en Jolanda past zich hier door haar jarenlange ervaring moeiteloos op aan!

 

Een gezellig feest met sfeervolle achtergrondmuziek of iedereen swingend de dansvloer op; het kan allemaal! Jolanda zorgt ook voor muzikale ondersteuning tijdens sketches.
Vaak worden feestelijke momenten tijdens een diner of receptie gevierd. Gasten kunnen heerlijk bijpraten met elkaar terwijl Jolanda op de achtergrond voor een passende muzikale omlijsting zorgt. Dit werkt gegarandeerd sfeerverhogend.
Jolanda treedt graag op, op markten en braderieën omdat ze houdt van de spontane interactie met het publiek, van jong tot oud! Gezelligheid staat voorop!
Een mooie passende muzikale omlijsting, zodat uw gasten zich welkom voelen. Hier zorgt Jolanda graag voor!

 

 

 

Repertoire & mogelijkheden

Van internationale evergreens tot Nederlandse meezingers, hedendaagse popmuziek of een mix daarvan; alle wensen zijn bespreekbaar voor een mooie muzikale invulling op maat.

Jolanda speelt allerhande genres, kan een hele zaal enthousiasmeren, mensen laten luisteren, meezingen, ze een dansje laten wagen, maar ook op de achtergrond een muzikale sfeer neerzetten. Kortom; een gevarieerd repertoire, altijd aangepast aan de gasten, de sfeer en het moment!

Prijsinfo